Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Interieur & Wonen

Bekijk in welke bekende programma’s wij te zien zijn

De wanddecoraties van HIP ORGNL® zijn gezien in het gloednieuwe klusprogramma van RTL 4: Tiny House Battle. In het programma, gepresenteerd door John Williams, bouwen elke keer twee teams een tiny house
(kleine woning) voor een potentiële koper. De kandidaten zijn amateurklussers en daarom is het heel spannend hoe ze het ervan af gaan brengen. Vanaf 8 november 2021 wordt Tiny House Battle elke maandag uitgezonden bij RTL 4. Lees gauw verder welke wanddecoraties er te zien waren!

De keuze van de kandidaten: een prachtige collage!

In het programma moeten de klussers de tiny houses uiteindelijk voor oplevering, stylen met woondecoraties en meubels. Voor de aankleding hebben de kandidaten gekozen voor een geweldige collage van drie werken. De HIP ORGNL® Veldboeket Rond (120 cm), de HIP ORGNL® Lace Geode Round (80 cm) en de HIP ORGNL® Pampas Grass Round (60 cm). Wij weten al wie de winnaar is van deze aflevering! Zie deze werken onderaan met bijpassende sierkussens of met wanddecoraties waarmee ze vaak gecombineerd worden.


Ronde vormen geven kleine ruimtes een zachte, speelse uitstraling. daarnaast kan je met een collage elke muur makkelijk indelen.


Doorbreek rechte lijnen en creëer speelsheid

Juist voor een tiny house is de keuze voor een collage met meerdere wandcirkels erg geschikt. Een tiny house heeft maar beperkt ruimte en daarnaast zijn er vaak veel rechte hoeken, kleine oppervlakten en kan het snel ‘hokkerig’ overkomen. Met een collage kan je heel makkelijk diverse werken precies plaatsen op de beschikbare ruimtes op de muur. Zo kan je, ondanks de beperkte ruimte, toch een statement maken in het interieur. Daarnaast doorbreken de ronde vormen de rechte lijnen van de ruimte. Hierdoor wordt het geheel zachter, speelser en ruimtelijker.

Style ook je eigen interieur met wandcirkels van HIP ORGNL®

Wil jij nu ook een specifieke ruimte aankleden met wanddecoraties, maar zoek je nog naar leuke ideeën? Style je wanden met diverse wandcirkels. Kies je favoriete werken en mix & match verschillende ontwerpen met elkaar. Alle wanddecoraties van HIP ORGNL® hebben een unieke visuele vormgeving en zijn gemaakt van premium materiaal. Zo kom je ze nergens anders tegen. Ze zijn anders dan anderen, dat zie je aan alles! Je herkent een originele HIP ORGNL® wanddecoratie aan het unieke signatuur!