Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Interieur & Wonen

Een cadeau van HIP ORGNL® valt gegarandeerd in de smaak!

De beste interieur- en wooncadeau tips

Favoriete kunstwerken, maar dan in een unieke ronde vorm

Zoek je een persoonlijk cadeau? Verras jouw geliefde, broer, zus, vader of moeder met een favoriet kunstwerk voor aan de muur, maar dan in het rond! Hoe gaaf is het om een meesterwerk of iconisch portret te geven? Denk bijvoorbeeld aan de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh, Gustav Klimt, Rembrandt van Rijn of Piet Mondriaan. Of ga voor een iconisch portret van James Dean, Audrey Hepburn of Marilyn Monroe. Neem een kijkje in onze verschillende collecties. Naast de mooiste werken is de luxe (premium) kwaliteit van de wanddecoratie ook echt cadeau-waardig. De kleuren zijn zo helder en de afwerking is prachtig, daarom wordt dit materiaal ook vaak in galerijen gebruikt. De ontvanger zal gegarandeerd onder de indruk zijn!

Ontdek de beste interieur- en wooncadeau tips, voor elk interieur!

Wil je iemand origineel verrassen op zijn of haar verjaardag? Of zoek je iets speciaals voor de feestdagen? Met een cadeau van HIP ORGNL® kan je met een klein budget al een groot gebaar maken. Of pak juist flink uit voor bijvoorbeeld een jubileum of een speciale mijlpaal. Voor elke gelegenheid hebben wij iets geschikts. Daarnaast helpen wij je met het maken van de beste keuze. Lees gauw verder en vindt het unieke én persoonlijke cadeau waar je naar op zoek bent.


Verras iemand speciaal met een bijzonder, persoonlijk én origineel cadeau van het unieke merk HIP ORGNL®


Een blijvend boeket bloemen, een kamerplant of geliefd dier

Wil je het meer op safe spelen voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of Valentijnscadeau? Ga voor bloemen die nooit zullen verwelken! Denk aan een wanddecoratie of wandcirkel met een prachtig bloemstilleven. In de HIP ORGNL® Masters collectie heb je talloze bloemschilderijen van beroemde oude meesters. Maar ook in de HIP ORGNL® Naturals en Fine Art collectie vind je bloemen op diverse manieren, van realistisch tot abstract. Zoek je iets dat meer past bij een trendy persoon? Dan is een wandcirkel met pampasgras een gaaf idee! Ken je het favoriete dier van de ontvanger? Wat dacht je van een leeuw, olifant of Schotse Hooglander uit de HIP ORGNL® Animals collectie. Zo maak je het meteen persoonlijk! Naast bloemen heeft HIP ORGNL® ook een compleet unieke collectie met prachtige kamerplanten. Deze planten zijn zo realistisch weergeven dat ze helemaal passen in een ‘groen’ interieur. Je hoeft ze daarnaast ook niet te onderhouden. Origineler kan haast niet!

Unieke sierkussens waarmee je een match kan maken

Voor een kleiner gebaar of juist een complementair cadeau, kan een sierkussen uit de HIP ORGNL® Cushions collectie misschien wel de beste keuze zijn. Ten eerste vindt bijna iedereen sierkussens leuk. Je kan er nooit genoeg van hebben. Ten tweede heb je in onze collectie een uitgebreide selectie met diverse designs, van unieke natuurlijke ontwerpen, fine art en iconische portretten tot beroemde meesterwerken. Maar misschien nog leuker om te vermelden is dat alle kussens aan beide zijdes een unieke visuele vormgeving hebben. Je kan ze zo op twee manieren stylen! Daarnaast hebben wij voor vrijwel elke wanddecoratie een bijpassend sierkussen. Met een combinatie van bijvoorbeeld een sierkussen of wandcirkel heb je een compleet origineel cadeau.

Een originele cadeaubon voor je interieur

Al zeggen wij het zelf! Want als je zelf niet weet welke keuze je moet maken, of je weet dat de ontvanger graag iets van HIP ORGNL® wilt hebben, dan is de HIP ORGNL® giftcard een gegarandeerd succes. Ook is deze optie geschikt voor elk budget. Hoe leuk is deze cadeaubon voor een housewarming cadeau? Zo kan hij of zij na de verhuizing, rustig wanneer het uitkomt, lekker shoppen op de website en zelf een keuze maken. Daarnaast geef je niet ‘zomaar’ een cadeaubon, maar een giftcard voor een webshop mét exclusief de woondecoraties van het merk HIP ORGNL®. Zo kom je werken en sierkussens nergens anders tegen!

Geen zorgen, wij maken het geven extra makkelijk

Bij het kiezen van een cadeau zijn er vaak veel twijfels. Soms wordt
er iets dubbel gegeven, of wil je zeker weten dat de kwaliteit voldoet.
En komt het wel op tijd? Bij HIP ORGNL® nemen wij deze zorgen bij je weg:

  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, is de volgende werkdag in huis
  • Kosteloos retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Premium kwaliteit (luxe en stevig materiaal)
  • Heldere en scherpe kleuren
  • Unieke visuele vormgeving
  • Origineel HIP ORGNL® signatuur
  • Met zorg voor jou gemaakt in Nederland

In welke interieurstijlen kom je de hooglander tegen?

De Highlander cow kan je in vrijwel elke woonstijl tegenkomen, zoals, modern, klassiek, bohemian of Scandinavisch. Maar de echte koploper hierin is wel de combinatie van landelijk en industrieel. Deze woonstijl past naadloos aan bij de kracht en de stoere uitstraling van de Schotse hooglander, maar matched ook goed met zijn zachte, authentieke en landelijke karakter. Als je een groot liefhebber bent van de woonstijl landelijk en industrieel, dan is de Schotse Hooglander bijna onmisbaar!

Haal jouw hooglander in huis

Ben je nu ook verliefd geraakt op de Schotse Hooglander? Haal hem direct in huis met een prachtige wanddecoratie, wandcirkel, tuinposter of sierkussen van HIP ORGNL®. Wij hebben de Highlander in sfeervolle designs. Op deze manier zal je hem nergens anders tegenkomen. Waar wacht je nog op? Haal jouw hooglander in huis!