Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

HET MERK

HIP ORGNL® is hét toonaangevende merk voor wanddecoraties, wandcirkels en woonaccessoires. Wij zijn van Nederlandse bodem en maken originele woondecoraties met karakter, herkenbaarheid en kwaliteit. Alles wordt in Nederland gemaakt, maar we zijn ook internationaal georiënteerd.

GA MEE IN DE ERVARING VAN HIP ORGNL®

Een uniek wow-effect

IN JOUW INTERIEUR

Alles wat wij doen en maken is anders dan anderen. Daarom zijn we uniek en onderscheidend. Tijdens elke facet in ons ontwikkelingsproces maken wij bepaalde, unieke keuzes. Wij zorgen hiermee voor een wow-effect in je interieur. Sommige proberen erop te lijken, maar door onze magische formule, ons HIP ORGNL® signatuur, is dat niet mogelijk. Ontdek het zelf!


Het Hip Orgnl ®

SIGNATUUR

Over elk element is met zorg nagedacht; van de fotografische elementen, de visuele vormgeving, het premium materiaal tot aan de vakkundige service. Maar er zijn nog zoveel meer bijzondere en unieke eigenschappen! Alles van HIP ORGNL® heeft hierdoor een originele uitstraling, die je nergens anders zal tegenkomen. Veel mooier dan vele anderen en dat zie je aan alles! Je herkent een echte HIP ORGNL® aan het unieke HIP ORGNL® signatuur (logo). We love it. Original.

Alles voor jouw

WOONSTIJL

Iedereen heeft een persoonlijke smaak of (gedurfde) woonwensen. Wij willen jouw stijl ontdekken en je de mogelijkheden geven om dit in jouw interieur te realiseren. Om uit je comfortzone te stappen en om te kiezen waar je echt gelukkig van wordt. Wij geloven namelijk dat interieurstyling geen grenzen kent. Tegenwoordig kan én mag alles, zolang er maar een goede balans is met een de basis in karakter, kwaliteit en herkenbaarheid. En dat is ook precies wat
wij je kunnen geven.


Altijd een stijlvolle keuze

WE PROMISE!

Wij volgen niet alleen de woontrends, maar we laten ook zien wat de nieuwste trends zijn, worden en zetten de trend. Met HIP ORGNL­­® weet je hierdoor zeker dat je een eigentijds woondecoratie in huis hebt dat past bij de woontrends van nu én de nabije toekomst. Elke keuze uit onze collecties zal daarom altijd een stijlvolle keuze zijn.


We love it. Original.