Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Bekijk de mooiste ronde schilderijen met bloemen

Een fleurig rond schilderij met bloemen

Fleur je interieur op met een prachtig rond schilderij met bloemen. Ga bijvoorbeeld voor en meesterwerk uit onze HIP ORGNL® Masters collectie, met een stijlvol stilleven met bloemen. Ontdek een mooi bloemenfestijn in de HIP ORGNL® Flora collectie of kies een moderne variant uit de HIP ORGNL® Fine Art collectie. Elk design heeft een unieke visuele vormgeving. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. Zo zie je ze nergens anders! Bestel jouw ronde schilderij, op werkdagen voor 16.00 uur en je hebt ‘m de volgende werkdag al in huis!

Ga voor je favoriet uit een van de HIP ORGNL® collecties

Het grootste voordeel van een rond schilderij met bloemen is natuurlijk dat ze nooit verwelken. Dat ze altijd prachtig in bloei staan. Door de bijzondere eigenschappen van HIP ORGNL® komen onder meer de kleuren extra mooi uit. Ook het premium materiaal draagt daaraan bij. Ze zijn mooier dan vele anderen, dat zie je aan alles! Ga hierboven naar de verschillende collecties met bloemdesigns: een klassiek stilleven uit de HIP ORGNL® Masters collectie, een levensecht beeld uit de HIP ORGNL® Naturals collectie of moderne line art uit de HIP ORGNL® Fine Art collectie.

Bij HIP ORGNL® vind je een geweldige selectie met de mooiste werken, van romantisch tot Aziatisch en van Nederlands tot Frans. Daardoor is elke keuze een stijlvolle keuze. The best of the best vind je hierboven. Kies bijvoorbeeld het charmante Stilleven met bloemen in een glazen vaas of het kleurenparadijs Vaas met bloemen van Jan Davidsz de Heem. Als je liever wat rustigere kleuren hebt, is het wonderschone Stilleven met bloemen Eelkema een goede keuze. Het knallende Stilleven met bloemen en een horloge van Abraham Mignon is juist weer perfect als eyecatcher in je huis. Check hierboven alle topstukken en kies je favoriete ronde schilderij met bloemen!

Van collage tot groot statement

Heb je al nagedacht op welke manier je jouw bloemenkunstwerk in je interieur verwerkt? Je kan bijvoorbeeld een weelderige bloemencollage creëren met ronde schilderijen in verschillende formaten. Dat zorgt voor een vrolijk effect. Een andere optie is om voor een groot statement te gaan. Daar is een rond schilderij met bloemen heel geschikt voor, omdat ze vaak mooie opvallende kleuren hebben. In de hal of woonkamer staat zo’n statement vaak heel goed. Durf vooral te experimenteren!

Vind je het lastig om het perfecte ronde schilderij met bloemen te kiezen? Neem contact met ons op. We adviseren je graag en helpen je de beste keuze te maken!


Ook gezien bij