Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Kantoor

Maak van je kantoor een stijlvolle werkruimte

Inspirerende wanddecoratie voor op kantoor en styling met woonaccessoires

Wil je een nieuwe look creëren op kantoor met wanddecoratie en accessoires?

Kom erachter hoe je jouw bedrijfsruimte aan huis heel makkelijk een frisse sfeer geeft. Doe inspiratie op met onze tips en creëer een fijne werkplek. In een paar stappen heb maak je van jouw kantoor een heerlijke werkruimte.

Kies uit de stijlvolle HIP ORGNL® collecties

Wat je met jouw bedrijf aan huis ook wilt uitstralen, bij HIP ORGNL® vind je bijpassende wanddecoratie voor op elk kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een inspirerend stijlicoon als Marilyn Monroe of de skyline van New York uit de HIP ORGNL® Beau Monde collectie. Of ga voor een stoere ram of ander avontuurlijk dier uit de HIP ORGNL® Animals collectie. Maar ook een map van je favoriete plaats staat prachtig aan de muur. Alle werken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en elk design is uniek of heeft een unieke grafische bewerking. Wat je ook kiest, alles is stijlvol, tijdloos en past bij de laatste interieurtrends. Neem hieronder een kijkje bij alle collecties.

De stijl, het thema en het karakter van een design zorgen ervoor dat het in bepaalde ruimtes extra populair is. Zo zijn sommige werken bestsellers voor op je kantoor aan huis, terwijl andere meer geliefd zijn voor leefruimtes. Maar laat je hier niet door tegenhouden, want eigenlijk kan en mag alles. Bekijk de topstukken van wanddecoratie voor op kantoor hierboven. Daarmee zit je sowieso goed!

Een groot schilderij of toch een collage?

Of je nu een schoonheidssalon of praktijk hebt: in je bedrijfsruimte aan
huis zijn er vaak grote wanden. Daar kan je van alles mee doen om er een uitnodigende plek van te maken. Maak bijvoorbeeld een sfeervolle collage met designs uit de HIP ORGNL® Naturals, Flora en Plantology collecties. Probeer de combinatie in balans te houden en verrassend te maken door passende groottes en vormen door elkaar te gebruiken. Je kan ook één groot schilderij ophangen. Daarmee houd je het rustig, terwijl het toch meteen in het oog springt. Maak er een plek van waar jij en je klanten graag naar terugkomen!

Tips voor kantoorinrichting inspiratie

Je kantoor aan huis is de plek waar je hard werkt, een gezellig praatje maakt met klanten en nieuwe ideeën bedenkt. In die omgeving helpt het om creatief en gemotiveerd te zijn. Niet alleen de sfeer en je meubilair dragen hieraan bij, maar ook de kleurtinten, accessoires en wanddecoraties. Heb je een paar werknemers? Zij waarderen het als ze hierover mee mogen praten, dus betrek ze vooral bij het proces van de style make-over. Ga op zoek naar beelden die jou of jullie inspireren. Een kunstwerk van een oude meester, een berglandschap of sfeerbeeld van een Franse bistro: alles kan. Kijk waar de overeenkomsten zitten: welke tint of uitstraling komt vaker terug? Gebruik het beeld dat dit het beste weergeeft als kantoorinrichting inspiratie. Daarna ga je aan de slag met een moodboard, waarin je de stijl verder definieert. Snuffel door tijdschriften, Pinterest en onze inspiratie voor interieurstijlen. Zo heb je de perfecte basis om de sfeer en stijl van je bedrijfsruimte aan huis te bepalen.

Je kantoor inrichten

Vervolgens ga je op jacht naar items die perfect matchen met het moodboard. Het is handig om te beginnen met de wanddecoratie van je kantoor. Inspirerende designs zorgen voor meer motivatie en daarmee een productievere werkomgeving. Wist je dat flitsende, abstracte motieven het creatieve centrum van de hersenen stimuleren? Ook kleurcontrasten werken goed. Accessoires zijn dan weer ideaal om accenttinten mee te creëren. Denk hierbij niet alleen aan kussens en plantenpotten, maar ook aan klokken, prullenbakken en kapstokken. Al deze items helpen je om bijvoorbeeld de branding van je bedrijf kracht bij te zetten. Zet voor je shoptrip het moodboard op je telefoon, zodat je in één oogopslag ziet of het erbij past. Zo kom je stap voor stap tot de ultieme sfeer!

Wil je meer inspiratie opdoen voor je kantoor? Neem een kijkje in onze webshop.
Wil je een grotere oplage wanddecoraties en accessoires voor een groter bedrijfspand of kantoorruimte? Bekijk onze pagina voor zakelijke bestellingen of neem contact met ons op.


Ook gezien bij