Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Kinderkamer

Creëer eenvoudig een stijlvolle en speelse kinderkamer

Gezellige wanddecoratie voor de kinderkamer én sfeervolle styling met accessoires

Is je kleine toe aan een nieuwe kinderkamer met passende wanddecoratie en accessoires?

Hier lees je hoe je met stijlvolle muurcirkels en leuke accessoires de kinderkamer eenvoudig een make-over geeft. Je vindt hieronder inspiratie en tips, zodat je kind straks slaapt en speelt in de kamer uit zijn of haar fantasieën!

Kies uit de sfeervolle HIP ORGNL® collecties

Bij HIP ORGNL® vind je in elke collectie een geweldige selectie van stijlvolle designs. Alle schilderijen hebben ook nog eens een unieke grafische bewerking of volledig uniek design en zijn gemaakt van luxe, hoogwaardig (premium) materiaal. Zo kom je ze nergens anders tegen! Fleur de kinderkamer bijvoorbeeld op met mooie madeliefjes of vrolijke fruitdesigns uit de HIP ORGNL® Naturals collectie. Of laat je kind een indrukwekkend kunstwerk uit de HIP ORGNL® Masters collectie uitkiezen, waar hij of zij uren naar kan blijven kijken.

Sommige schilderijen zijn heel gewild voor de kinderkamer. De stijl, het thema en de uitstraling passen dan mooi bij de belevingswereld van kinderen. Maar elk kind is natuurlijk anders, waardoor niets vaststaat. Dus ga sowieso voor iets waar jij en je mini-me enthousiast van worden. Wil je zeker weten dat je goed zit? Bekijk dan hierboven onze topstukken van wanddecoratie voor de kinderkamer!

Groot, klein, collage of eyecatcher

In elke kinderkamer is wel ergens een leeg stuk muur voor wanddecoraties, bijvoorbeeld boven de speelhoek, naast de kledingkast of boven het bed. Je kan zo makkelijk je eigen draai geven aan het interieur. Bij veel ruimte is één groot kunstwerk altijd een goed idee. De wanddecoratie vormt dan het middelpunt van de aandacht. Om het wat speelser te maken, kan je ook kiezen voor een collage. Het is vooral leuk om verschillende collecties en formaten met elkaar te combineren, zodat het een vrolijk geheel wordt. Natuurlijke designs, zoals dieren, bomen en bloemen, doen het altijd goed. Get inspired!

Zo kom je tot een speelse en warme stijl

Je kind brengt heel wat tijd door in zijn of haar slaapkamer. Spelen, tekenen, dromen, lezen: een groot deel van zijn of haar jonge leven speelt zich hier af. Daarom moet het een fijne plek zijn waar je kind zich veilig voelt en waar er mooie herinneringen worden gemaakt. Daar hebben niet alleen de meubels en kleurtinten, maar ook de accessoires en wanddecoratie in de kinderkamer invloed op. Helpt je kind graag overal bij of heeft hij of zij een duidelijke mening? Dan is het leuk om hem of haar bij de nieuwe stijl te betrekken. Zoek samen een foto of schilderij uit waar jullie blij van worden. Het is geen probleem als de stijl anders is dan de rest van het huis, dat maakt het juist verrassend. Vervolgens ga je samen aan de slag met een bijpassend moodboard. Haal verschillende magazines in huis, struin door Pinterest en neem een kijkje bij onze inspiratie voor woonstijlen. Zo heb je na een middagje knippen en plakken een mooie richtlijn voor het interieur van de kinderkamer.

De accessoires en wanddecoratie van de kinderkamer uitzoeken

Daarna is het tijd om op jacht te gaan naar nieuwe items die de stijl van het moodboard weerspiegelen. Als de muren een lichte kleur hebben, pak dan uit met kleurrijke wanddecoratie. Felle, opvallende kleuren doen het vaak goed bij kinderen en ze geven de kamer meteen een vrolijke uitstraling. Op een drukker behang is het beter om voor een minimalistisch of rustig kunstwerk te gaan, zodat het geheel niet uit balans raakt. Een wandlijn ophangen kan ook. Daar kan je kind er ook mooie tekeningen en verjaardagskaarten aan doen. Zorg verder dat de accessoires mooi en functioneel tegelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle speelgoedmand om alles in op te ruimen, een fijn vloerkleed om op te spelen en zachte kussens om op te relaxen. Twijfel je of een bepaald item wel bij de nieuwe sfeer en stijl past? Houd dan het moodboard ernaast op je telefoon. Zo ontstaat stap voor stap de place to be voor je kind!

Ben je er helemaal klaar voor? Bekijk dan alle collecties in onze webshop voor nog meer inspiratie. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.


Ook gezien bij