Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!*

Gratis verzending!

Kosteloos retourneren binnen 30 dagen

Toilet

Maak van je kleinste ruimte, de mooiste ruimte in huis

Stijlvolle wanddecoratie voor je toilet en verrassende decoratie ideeën

Heb je zin om jouw toilet met wanddecoratie en accessoires een style make-over te geven?

Wij laten je zien hoe je met sfeervolle kunstwerken en bijpassende accessoires een nieuwe look & feel creëert in je wc. Laat je inspireren door onze tips hieronder. Zo wordt het kleinste kamertje ook meteen het stijlvolste kamertje in huis!

Ontdek onze indrukwekkende collecties

In de collecties van HIP ORGNL® vind je de beste selectie designs. Daardoor is elke keuze een stijlvolle keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van edelstenen of pampasgras uit de HIP ORGNL® Naturals collectie? Of ga voor artistieke kaarten, abstracte portretten of botanische illustraties uit de HIP ORGNL® Fine Art en Artistic Maps collectie. Wat alle schilderijen gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van premium materiaal en een unieke grafische touch of design hebben. Zo kom je ze nergens anders tegen!

De stijl, kleuren en het karakter van bepaalde werken zorgen ervoor dat ze populair zijn voor de wc. Andere schilderijen doen het juist beter in de hal of woonkamer. Maar er zijn natuurlijk geen vaste regels voor wat wel en niet kan. Sterker nog: tegenwoordig mag alles, dus kies je eigen stijl! Wil je zeker weten dat je goed zit? Bekijk dan de bestsellers in wanddecoratie voor het toilet hierboven.

Kies één groot kunstwerk of maak een collage

Omdat de wc nu eenmaal het kleinste kamertje is, is er meestal niet veel ruimte over voor decoraties aan de muur. Toch kan je allerlei kanten op. Hang bijvoorbeeld één groter kunstwerk op. Maar maak het niet te groot en te druk, want dan heeft de wc-bezoeker het gevoel dat het op hem of haar af komt. Een rustig schilderij uit bijvoorbeeld de HIP ORGNL® Fine Art collectie werkt daarom goed. Of kies meerdere kleine muurcirkels om een collage te creëren. Drie oude meesters naast elkaar bijvoorbeeld, of houtnerven, mineralen en zeeschelpen onder elkaar. Go for it!

Zo doe je inspiratie op voor een nieuwe stijl

Het toilet is een plek die je al snel vergeet te stylen, omdat het klein en onopvallend is. Maar wist je dat je ongeveer één tot drie jaar van je leven doorbrengt op de wc? Bovendien is het een plek waar de meeste van je gasten komen. Genoeg redenen dus om aan de slag te gaan! Een toiletbezoek is vaak ook een rustmoment. Of je ook echt even tot rust komt, bepalen het kleurgebruik, het meubilair, de wanddecoraties en de accessoires. Kies eerst een foto of design waarvan de sfeer en uitstraling je aanspreken. Dat kan bijvoorbeeld stoer, modern of romantisch zijn. Gebruik dat beeld als basis om je stijl concreet te maken. Dat doe je door een moodboard te creëren. Voor toilet inspiratie ga je naar Pinterest, blader je door interieurtijdschriften en haal je ideeën uit onze inspiratie voor woonstijlen. En voilà, de eerste stap naar een nieuwe wc-stijl is gezet!

De wanddecoratie voor je toilet en accessoires uitkiezen

Als je moodboard klaar is kan je gaan shoppen! Ga op zoek naar items die hier perfect bij passen. Hoe je erachter komt of het een match made in heaven is? Heel simpel: zorg dat je moodboard op je telefoon staat en houd dat naast alle mooie items die je ziet. In het algemeen is het handig om lichte kleuren te kiezen voor je wc, omdat de ruimte daardoor groter lijkt. Als de muren en vloer al licht zijn, is het leuk om met de wanddecoratie in je toilet een contrast te creëren door voor een donkerder kunstwerk te gaan. Of je kan juist kiezen voor een donkere muurkleur met daarop een wanddecoratie in dezelfde tint (ton sur ton). Ook een inspirerend design uit de HIP ORGNL® Beau Monde collectie is een goed idee, want dat geeft je wc karakter. Zet accessoires bijvoorbeeld in om meer kleur toe te voegen. Denk aan een vrolijke handdoek, zeeppomp en wc-rolhouder. Vergeet ook niet naar een spiegel te kijken. Behalve praktisch laat die je wc ruimtelijker lijken. En onthoud: less is more, want veel accessoires maken je toilet te druk. Zo is je style make-over al snel geslaagd!

Wil je snel beginnen? Doe dan meteen wc-inspiratie op in onze webshop. Vind je het lastig om de stijl en sfeer van je interieur te bepalen? Neem contact met ons op, dan denken we graag met je mee.


Ook gezien bij